در دنیای مدرن امروز، کافی شاپ ها دیگر فقط محل نوشیدن قهوه نیستند؛ بلکه به فضایی برای گفتگو، کار، مطالعه و حتی جلسات کاری تبدیل شده اند. برای آنکه در میان رقابت تنگاتنگ کافه ها بدرخشید، نیاز به تجهیزاتی حرفه ای، کارآمد و استاندارد دارید. راه اندازی یک کافی شاپ موفق بدون شناخت دقیق از لیست تجهیزات کافی شاپ حرفه ای تقریباً غیرممکن است. در این مقاله، با راهنمایی تخصصی گروه صنعتی پارت استیل به معرفی کامل و کاربردی تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یا ارتقای یک کافی شاپ حرفه ای می پردازیم.
راه اندازی یک فست فود حرفه ای، تنها به منوی جذاب و موقعیت مکانی خوب محدود نمی شود؛ بلکه قلب تپنده ی هر فست فود، آشپزخانه ای کارآمد با تجهیزات صنعتی استاندارد، مدرن و به روز است. انتخاب صحیح تجهیزات نه تنها فرآیند تولید غذا را سریع تر و بهداشتی تر می کند، بلکه موجب صرفه جویی در انرژی، حفظ کیفیت، کاهش پرت مواد غذایی و افزایش رضایت مشتریان نیز می شود. در این مقاله از سوی گروه صنعتی پارت استیل، به بررسی مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یک فست فود موفق می پردازیم؛ از مرحله آماده سازی گرفته تا پخت، سرو، شست وشو و تجهیزات جانبی، همراه با نکاتی کاربردی برای خرید هوشمندانه این تجهیزات.
مک دونالدز (McDonald's) بزرگترین رستوران زنجیره ای جهان است، که با بیش از 33،000 شعبه در 119 کشور، روزانه به 64 میلیون مشتری سرویس می دهد. محصولات مک دونالد عبارتنداز: همبرگر، چیزبرگر، مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، صبحانه، نوشابه ها، شیرشربت و دسرها. اخیراً شروع به عرضه سالاد، ساندویچ لقمه ای و میوه کرده است. بسیاری از مک دونالدزها مکانی برای بازی کودکان دارند. این شرکت در سال 1955 میلادی توسط تاجری به نام ری کراک بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. درآمد مک دونالدز در سه ساله منتهی به سال 2007، با رشدی 27 درصدی به 22٬8 میلیارد دلار رسید.
در این سری مقالات تصمیم داریم شما را با تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه های صنعتی (ویژگی ها، ظرفیت ها، بازدهی،نحوه عملکرد و...)بیشتر آشنا کنیم. در ابتدا به بررسی مواردی که باید در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به آنها توجه داشته باشیم می پردازیم و در مقاله های بعد با تجهیزات هر قسمت آشنا می شویم.