55587632 - 021 09126868106 - 09120705955
0
  • ورود
  • ثبت نام
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • لوازم کافه و رستوران
    • ظروف سرو رومیزی
    • متال
    • سنگی، چوبی و چدنی
    • ملامین و پلی کربنات
    • بلور
    • چینی
    • سفالی و سرامیک
    • لوازم سرو
    • سینی
    • قاشق، چنگال و کارد
    • انبر
    • چیدمان میز
    • سلف سرویس
    • پشت کانتر و سالن
    • لوازم روکانتری
    • علائم و دستورالعمل ها
    • رگال
    • ترولی
    • لوازم آشپزخانه
    • لوازم آماده سازی
    • بن ماری
    • سس ریز
    • تابه و قابلمه
    • تخته کار
    • چاقوها
    • آشپزخانه ایرانی
    • لوازم شستشو و نظافت
    • لوازم ضدعفونی
    • فرچه تمیز کننده
    • لوازم نظافت
    • کفپوش
    • سبد ظرفشویی
    • مواد شوینده
    • شیرآلات
    • لوازم پخت مرغ کنتاکی و سرخ کردنی
    • سبدهای سرخ کن
    • اسکوپ سیب زمینی
    • سینی و توری دیسپلی
    • فیلتر
    • لوازم پخت پیتزا
    • پارو و فرچه پیتزا
    • قالب پیتزا
    • لوازم جانبی پیتزا
    • لوازم پخت برگر و استیک
    • وزنه و درب پخت
    • کاردک
    • غلتک کره
    • زغال مصنوعی
    • لوازم کافه و باریستا
    • لوازم باریستا
    • سرو نوشیدنی
    • لوازم قهوه دمی
    • قهوه جوش
    • فیلتر
    • لوازم کیک و شیرینی
    • آبمیوه گیری
    • دکوراتیو
    • تابلو دکوری
    • ساعت و تقویم
    • میز و صندلی
    • پوشاک رستورانی
    • آشپز و سرآشپز
    • بار و باریستا
    • فست فودی
    • گارسون
    • اکسسوری
    • حمل و دلیوری
    • باکس موتور
    • کیف حمل
    • یکبارمصرف
    • ظروف آلومینیومی
    • ظروف سس
    • کاسه
    • دیس و بشقاب
    • لیوان، بطری و نی
    • کارد، قاشق و چنگال
    • بسته بندی چاپی فست فود
    • بهداشتی و نظافتی
    • لوازم جانبی دستگاه ها
    • تیغه خردکن هالده
  • تجهیزات
    • تجهیزات پخت
    • سرخ کن
    • فر پیتزا
    • فر پخت ترکیبی
    • گریل ذغالی
    • گریل چدن-کروم
    • اجاق گازی ـ برقی
    • سالامندر ـ تستر
    • شاورما
    • مایکروویو
    • اینداکشن
    • تجهیزات سرو، گرم نگهدارنده ها و سلف سرویس
    • دیسپلی مرغ
    • گرمخانه ایستاده
    • تجهیزات کافی شاپ، بستنی و آبمیوه
    • دستگاه اسپرسو
    • دستگاه اتوماتیک قهوه
    • آسیاب قهوه
    • دستگاه بستنی گل خامه
    • آبمیوه گیری
    • مخلوط کن-شیکر
    • وافل، کرپ و ساندویچ میکر
    • بویلر آب جوش-سماور
    • فیلتر آب
    • تجهیزات شستشو و نظافت
    • ماشین ظرفشویی زیرکانتری
    • ماشین ظرفشویی هودتایپ ایستاده
    • ماشین ظرفشویی ریلی
    • صنایع استیل (میز، هود و سینک)
    • میز کار
    • هود
    • شلف
    • تجهیزات آماده سازی
    • میکسر خمیر
    • خمیر پهن کن
    • خردکن سبزیجات
    • چرخ گوشت
    • میکسر گوشت
    • کالباس بر
    • دستگاه وکیوم ماشین
    • پوست کن
    • لوازم جانبی دستگاه ها
    • لوازم فر پخت ترکیبی رشنال
    • تجهیزات برودتی یخچال ها و یخساز
    • تاپینگ
    • یخچال و فریزر میزکاری
    • یخچال و فریزر زیرکانتری

نکاتی در مورد قهوه

قــهوه یکی از نوشیدنیهای پر طرفدار دنیا است. ماده موثر این نوشیدنی چیزی جز کافئین نمیباشد. یک فنـجان قهوه تقریبا دارای 100 میلی گرم کافئین میباشد.

1399/10/24
1941
0

تاریخچه مک دونالد

مک دونالدز (McDonald's) بزرگترین رستوران زنجیره ای جهان است، که با بیش از 33،000 شعبه در 119 کشور، روزانه به 64 میلیون مشتری سرویس می دهد. محصولات مک دونالد عبارتنداز: همبرگر، چیزبرگر، مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، صبحانه، نوشابه ها، شیرشربت و دسرها. اخیراً شروع به عرضه سالاد، ساندویچ لقمه ای و میوه کرده است. بسیاری از مک دونالدزها مکانی برای بازی کودکان دارند. این شرکت در سال 1955 میلادی توسط تاجری به نام ری کراک بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. درآمد مک دونالدز در سه ساله منتهی به سال 2007، با رشدی 27 درصدی به 22٬8 میلیارد دلار رسید.

1399/10/23
1795
0

چگونه استارباکس متولد شد؟

گرچه ایتالیایی های بعنوان قهوه خور ترین ملت دنیا اجازه تاسیس حتی یک شعبه استار باکس در ایتالیا را نداده اند و حاضر به پذیرفتن کیفیت این قهوه ها نیستند اما نام قهوه در سراسر دنیا چیزی مترادف با استار باکس می باشد. اگر سلطان همبرگر دنیا مکدونالدز باشد قطعاً پادشاه قهوه هم استارباکس است.

1399/10/23
1077
0

تاریخچه نوتلا

در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم،یک نانوای ایتالیایی به علت قیمت بالای شکلات، مقداری فندق و شکر و کره را با آن (شکلات) ترکیب کرد تا خمیری ارزان تر بدست آورد که تمام شهروندان ایتالیا قادر به خریداری آن باشند.

1399/10/23
1919
0

اطلاعات لازم برای خرید یخچال

زمانی که شما تلفن را بر می دارید تا یک خنک کننده (یخچال، فریزر) تجاری سفارش دهید، احتمالا انتظار دارید که بعد از ثبت سفارش کار به پایان رسد. اما سؤالی که مطمئناً با آن روبرو خواهد شد این است که: دستگاه خنک کننده در چه مکانی جایدهی می شود؟ مطمئناً این یک سؤال بعد از مرحله خرید است اما بهتر است که قبل از ثبت سفارش به آن اندیشیده شود.

1399/10/23
1043
0

از بین بردن بوی بد ماکروفر

برای از بین بردن این بوی بد راه حل های ساده ای وجود دارد.

1399/10/23
1028
0

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

در این سری مقالات تصمیم داریم شما را با تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه های صنعتی (ویژگی ها، ظرفیت ها، بازدهی،نحوه عملکرد و...)بیشتر آشنا کنیم. در ابتدا به بررسی مواردی که باید در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به آنها توجه داشته باشیم می پردازیم و در مقاله های بعد با تجهیزات هر قسمت آشنا می شویم.

1399/10/23
998
0

چربی گیر

چربی گیر چگونه کار می کند؟ یک چربی گیر با گرفتن هر چیزی که از درین پایین برود شامل آب،چربی و سایر مواد مایع و جامد کار می کند.یک چربی گیر شامل دو لگن جداگانه می باشد.لگن اول با هر ماده ای که از درین سینک پایین برود پر می شود.آنجا مواد خنک میشوند زمانی که چربی سرد می شود می ماسد و تبدیل به ماده جامدی میشود.چربی های ماسیده و سفت شده و مواد جامد به سطح آب شناور می گردند و از مایع کف لگن اول جدا می شوند.کف لگن اول لوله ای وجود دارد که به مایع لگن اول اجازه میدهد وارد لگن دوم شود لگن دوم به منظور جدا کردن چربی های اضافی که از لگن اول جا مانده اند استفاده می شود بنابراین فرآیند مجددا اجرا میگردد برای اینکه چربی گیر به درستی کار کند باید مرتبا تمیز شود در صورتی که تانک چربی گیر پر شود از کار می افتد. احتیاط:اگر یک چربی گیر به درستی و مرتبا تمیز نشود ممکن است باعث ایجاد ترکیدگی و گرفتگی لوله ها شود.

1399/10/23
1790
0

قوانین بهداشت رستوران و آشپزخانه

در محل پخت و توزیع مواد غذایی در رستوران باید موارد بهداشتی و ایمنی به شرح زیر رعایت شود.

1399/10/23
1015
0

افزایش مشتری رستوران

صاحب رستوران ها همیشه به دنبال ارتقا رستوران خود و راهکاری برای افزایش مشتری هستند. هیچ توجیهی برای کاهش تعداد مشتریان و عدم ابتکار عمل در بخش بازاریابی وجود ندارد.

1399/10/23
1747
0

چگونه آشپزخانه صنعتی را طراحی کنیم

تا زمانی که تجربه شکست در یک آشپزخانه صنعتی با طراحی غلط را تجربه نکنید اهمیت طراحی آشپزخانه صنعتی، برای شما نمایان نمی گردد.

1399/10/23
989
0
تماس با ما
captcha
پیوندها
اطلاعات تماس
  • info@partsteel.ir
  • 55587632 - 021
  • 09126868106 - 09120705955
  • تهران، خیابان مصطفی خمینی، بعد از چهارراه سیروس، پلاک 200، واحد8
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به گروه صنعتی پارت استیل می باشد «طراحی و اجرا میانا وب»